21e Veenendaalse Kroegenbridgedrive - zaterdag 2 november 2019

Meld je aan voor de Veenendaalse kroegenbridgedrive!

Waar: Centrum van Veenendaal

Wanneer: Zaterdag 2 november 2019

Hoe laat: Van 09.00 tot 17.00 uur

 

 

 

Bridgen voor een goed doel

Zaterdag 2 november a.s. organiseren wij weer onze bekende Kroegenbridgedrive voor het goede doel. Voor de 21e keer alweer! Wij nodigen iedereen van harte uit om zich in te schrijven voor deze drive. Met uw deelname bezorgt u niet alleen uzelf een sportieve dag, maar steunt u ook het doel waarvoor wij dit jaar fundraisen, de Stichting ‘Rescue Baby Gambia’. Zie: www.rescuebabygambia.nl.

Er wordt afwisselend gespeeld in een tiental op loopafstand van elkaar gelegen horecalocaties in het centrum van Veenendaal. Theater ‘De Lampegiet’ is start- en eindlocatie. Inschrijving staat open voor iedereen en is mogelijk tot 8 oktober 2019.

Beetje ‘anders’

Hoewel bridgeplezier tijdens onze Kroegenbridgedrive voorop staat, spelen ‘we’ ook om de prijzen. Anders dan voorgaande jaren treft u na afloop echter geen overvolle prijzentafel meer aan. Uiteraard belonen we tijdens een gezellige nazit het winnende paar, maar vallen dit jaar ook het als 21e , 25e en als laatste geëindigde paar in de prijzen. 21e, vanwege deze editie, 25e vanwege het 25-jarig jubileum van onze club en de laatste ter aanmoediging om ook volgend jaar weer mee te doen.
De niet meer weg te denken loterij kent dit jaar bijzondere prijzen.
We verwachten de dag rond de klok van 17.00 uur af te sluiten.

Deelname

Deelname staat open voor iedereen. Met dank aan de speellocaties blijven de kosten voor deelname gehandhaafd op € 55,- per paar, inclusief welkomstkoffie bij aanvang van de eerste spelronde, en een lunch.

Inschrijven via e-mail

In verband met een computerstoring is het inschrijfformulier van deze website verwijderd en vragen wij u vriendelijk zich aan te melden per e-mail via het adres bridgedrive@soroptimistrhenenveenendaal.nl.
Vermeld in uw mail tenminste één naam met volledig adres inclusief postcode en telefoonnummer. Maak daarna € 55,- (per paar) over op rekeningnummer NL17 INGB 0008524947 t.n.v. Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. Let op: vermeld bij deze overschrijving in élk geval de postcode en het huisnummer van hetzelfde adres dat u in uw e-mail hebt genoemd! Bij het ontbreken daarvan kunnen wij u helaas niet inschrijven.

De inschrijving is pas definitief na betaling en geschiedt in volgorde van binnenkomst van het inschrijfbedrag.

De sluitingsdatum voor de inschrijvingen is 8 oktober 2019 of eerder, als het maximum aantal paren is bereikt. Bij overtekening wordt het inschrijfgeld aan u teruggestort. In de tweede helft van oktober ontvangt u een deelnamebevestiging en meer informatie.

Restitutie inschrijfbedrag bij afzegging tot 14 oktober. Hierna de helft. Bij afzegging op de dag zelf volgt geen restitutie.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met Tineke Hake (06-50505321) of via het e-mailadres bridgedrive@soroptimistrhenenveenendaal.nl.

Wij verheugen ons op uw deelname!

 

Wij hopen u te kunnen verwelkomen op onze 21e Veenendaalse Kroegenbridgedrive!


← Ouder Nieuwer →