Nieuws

 • Theater de Lampegiet

  Zaterdag 2 november 2019. organiseert Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o weer haar jaarlijkse Kroegenbridgedrive voor het goede doel. Net als voorgaande jaren wordt afwisselend gespeeld in een tiental op loopafstand van elkaar gelegen horecalocaties in het centrum van Veenendaal. Start- en eindlocatie is Theater ‘De Lampegiet’.

  Geplaatst

 • Cuneratoren kleurt oranje!
  Soroptimistclube Rhenen/Veenendaal en gemeente Rhenen maken zich samen sterk om geweld tegen vrouwen tegen te gaan.
  Op 10 december a.s. wordt de Cuneratoren nogmaals oranje verlich

  Geplaatst

 • Bridgen bij @Brouwers

  De 19e Veenendaalse Kroegenbridgedrive voor het goede doel van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. heeft afgelopen zaterdag een netto bedrag van € 6.000,- opgeleverd. Een bedrag dat ten goede komt aan het project Rescue Baby Gambia.

  Geplaatst

 • Carry Munnikhof, presidente Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o., overhandigde een cheque van € 1.000,- voor My Book Buddy.

  Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. organiseerde dit jaar voor de vierde keer een pubquiz voor het goede doel. De opbrengst van € 1.000 van deze pubquiz ging naar het project My Book Buddy.

  Geplaatst

 • Lerares met kinderen aan het werk

  Dankzij de steun van Nederlandse Soroptimisten konden Syrische vluchtelingenkinderen in Turkije weer naar school. UNICEF bouwde met behulp van hun bijdrage 16 klaslokalen en voorzag 15 aangepaste schoolgebouwen van meubilair. Ook krijgen honderden gevluchte Syrische leraren onkostenvergoeding zodat zij kinderen in hun eigen taal les kunnen geven. Met acties in heel Nederland zamelden de Soroptimisten sinds 2014 al ruim 490.000 euro in. Wat begon met een paar leden die begaan waren met het lot van die kinderen, groeide uit tot een landelijke actie – Syrië Back to School – waar 2500 leden zich achter schaarden. UNICEF-directeur Suzanne Laszlo neemt de eindcheque in ontvangst tijdens de jaarvergadering van de Soroptimisten op 4 februari in Veenendaal.

  Geplaatst

← Ouder Nieuwer →