Corona velt ook ons lustrum!

Natuurlijk hadden wij ons ons lustrumjaar heel anders voorgesteld. Na een vliegende start in november vorig jaar en januari dit jaar, waren wij gedwongen ook de voorstelling van actrice Mira van der Lubbe op 16 april jl. ‘on hold’ te zetten. Ons lustrumkunstproject lag en ligt voor wat betreft het creatieve proces nog op schema, maar ook hier moeten wij als gevolg van de maatregelen rond Corona de plannen aanpassen. Kortom, Corona heeft ook ons hele lustrumprogramma in de war geschopt. Voor ons is daar overheen te komen, want wat in het vat zit, verzuurt niet.

Onze gedachten gaan allereerst echter uit naar de slachtoffers van dit gemene virus, naar hen die tussen hoop en vrees leven, familie en geliefden moeten missen, economisch of anderszins slachtoffer zijn.
Onze lustrumactiviteiten kunnen wachten!

De voorstelling van Mira van der Lubbe wordt verplaatst naar een nader te communiceren datum. De deelnemende kunstenaars aan ons lustrumkunstproject werken ‘gewoon’ door. Net als ook wij ‘gewoon’ doorgaan met het posten van nieuws over het project en foto’s van de kunstwerken, al dan niet in wording, op Facebook en Instagram. Zoals het er nu uitziet, vallen de expositie en veiling van de kunstwerken samen met de Kunstroute in september 2021.

We blijven er samen voor gaan!


← Ouder Nieuwer →