Nieuws

 • De 21e Veenendaalse Kroegenbridgedrive voor het goede doel van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. heeft afgelopen zaterdag een netto bedrag van € 5.000,21 opgeleverd. Een bedrag dat ten goede komt aan het project Rescue Baby Gambia.

  Geplaatst

 • Spraakmakend schrijfster, columniste en opiniemaakster Marianne Zwagerman komt Zaterdag 16 november 2019 a.s. naar Spectrum in Veenendaal. Op prikkelende wijze zal zij daar met een inleiding en aansluitende paneldiscussie het vijfde lustrumjaar van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal aftrappen.

  Geplaatst

 • Theater de Lampegiet

  Zaterdag 2 november 2019. organiseert Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o weer haar jaarlijkse Kroegenbridgedrive voor het goede doel. Net als voorgaande jaren wordt afwisselend gespeeld in een tiental op loopafstand van elkaar gelegen horecalocaties in het centrum van Veenendaal. Start- en eindlocatie is Theater ‘De Lampegiet’.

  Geplaatst

 • Cuneratoren kleurt oranje!
  Soroptimistclube Rhenen/Veenendaal en gemeente Rhenen maken zich samen sterk om geweld tegen vrouwen tegen te gaan.
  Op 10 december a.s. wordt de Cuneratoren nogmaals oranje verlich

  Geplaatst

 • Bridgen bij @Brouwers

  De 19e Veenendaalse Kroegenbridgedrive voor het goede doel van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. heeft afgelopen zaterdag een netto bedrag van € 6.000,- opgeleverd. Een bedrag dat ten goede komt aan het project Rescue Baby Gambia.

  Geplaatst

← Ouder Nieuwer →