Nieuws

 • Pubquiz in Veenendaal

  Tijdens de “Week van de Hospice” van 20 t/m 26 september, organiseren verschillende serviceclubs activiteiten om de naamsbekendheid van hospices te vergroten en fondsen te werven. Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. doet uiteraard ook mee en organiseert op woensdag 21 september opnieuw een pubquiz. Locatie is het sfeervolle Stipplein aan het Stipplein 6 in Veenendaal.

  Publicatiedatum

 • Cover boek Dochters van de Bergen - Myra de Rooy

  Soroptimisten Rhenen/Veenendaal en Bibliotheek slaan handen ineen voor unieke lezing Myra de Rooy over haar boek ‘Dochters van de bergen’. Zaterdagmiddag 4 juni A.S. geeft schrijver, fotograaf en bergbeklimmer Myra de Rooy van 14.15 – 15.15 uur in De Cultuurfabriek een lezing over haar boek ‘ Dochters van de bergen’.

  Publicatiedatum

 • De Wolkammers - het winnende team van de pubquiz van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o.

  De pubquiz heeft een gezellige avond, leuke vragen, en een mooi bedrag voor ons project Pro Filia opgeleverd. En natuurlijk ook een winnend team.

  Publicatiedatum

 • Pubquiz in Veenendaal

  In vervolg op het grote succes van afgelopen jaar organiseert Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. op woensdag 6 april a.s. weer een pubquiz voor het goede doel. Locatie is Sportcafé ‘De Duck’ aan de Sportlaan 1-3 in Veenendaal. De opbrengst komt ten goede aan ‘Pro Filia’, een project met als doel zoveel mogelijk meisjes uit de prostitutie te halen en te houden in Nepal.

  Publicatiedatum

 • Inspirada 2016 | Soroptimisten in beweging

  De jaarlijkse Inspirada van de Unie van Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en Curaçao wordt dit jaar georganiseerd door Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o.

  Publicatiedatum

← ouder nieuwer →