Nieuws

 • Weer twee kunstwerken klaar

  Geplaatst

 • Vervolg Lustrumkunstproject 2019-2021
  Weer een kunstwerk klaar

  Geplaatst

 • Begin dit jaar zijn 25 kunstenaars uit Veenendaal, Rhenen en ook daarbuiten vol enthousiasme en volledig belangeloos begonnen met het vormgeven van ons prestigieuze lustrumkunstproject. Met als opdracht: ‘Verwerk of bewerk het speciaal voor ons lustrum ontworpen logo, een vogel in de vorm van een V, op eigen wijze in een kunstwerk dat we – na eerst een gezamenlijke expositie tijdens de Kunstroute Veenendaal 2020 – in het najaar willen veilen voor het goede doel’.

  Geplaatst

 • Natuurlijk hadden wij ons ons lustrumjaar heel anders voorgesteld. Na een vliegende start in november vorig jaar en januari dit jaar, waren wij gedwongen ook de voorstelling van actrice Mira van der Lubbe op 16 april jl. ‘on hold’ te zetten. Ons lustrumkunstproject lag en ligt voor wat betreft het creatieve proces nog op schema, maar ook hier moeten wij als gevolg van de maatregelen rond Corona de plannen aanpassen. Kortom, Corona heeft ook ons hele lustrumprogramma in de war geschopt. Voor ons is daar overheen te komen, want wat in het vat zit, verzuurt niet.

  Geplaatst

 • We zijn super trots! Burgemeester Gert-Jan Kats reikte gisteravond een koninklijke onderscheiding uit aan ons zeer verraste lid Hanneke van Schuppen, voor al haar verdiensten voor de samenleving!

  Geplaatst

← Ouder Nieuwer →