Nieuws

 • We zijn super trots! Burgemeester Gert-Jan Kats reikte gisteravond een koninklijke onderscheiding uit aan ons zeer verraste lid Hanneke van Schuppen, voor al haar verdiensten voor de samenleving!

  Geplaatst

 • Wat een opkomst bij de zeer bevlogen lezing van Prof.Dr.Leon Massuger over baarmoederhalskanker. Over het ontstaan ervan, de behandeling, bevolkingsonderzoek, vaccinatie, over de huidige stand van wetenschap rond deze vorm van gynaecologische kanker. Met als conclusie: als alle vrouwen gehoor geven aan de oproep voor screening en jonge meisjes zich rond hun 13e tegen het HPV virus, dat baarmoederhalskanker veroorzaakt, laten vaccineren, dan kunnen we baarmoederkanker, net als polio, de wereld uit helpen.

  Geplaatst

 • Soroptimistclub Rhenen-Veenendaal had zich geen betere start van het 5e lustrumjaar kunnen wensen. Marianne Zwagerman maakte haar faam als spreekster die geen blad voor de mond neemt, meer dan waar. In een uitverkocht Spectrum nam zij haar toehoorders, vooral vrouwen, mee naar wat zij noemt ‘Het Mutsenparadijs’. Een paradijs waaruit vrouwen volgens haar als de bliksem zouden moeten ontsnappen, om financieel onafhankelijk te worden van man of overheid, maar waarin de man inmiddels ook zelf zijn intrede lijkt te hebben gedaan.

  Geplaatst

 • De 21e Veenendaalse Kroegenbridgedrive voor het goede doel van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. heeft afgelopen zaterdag een netto bedrag van € 5.000,21 opgeleverd. Een bedrag dat ten goede komt aan het project Rescue Baby Gambia.

  Geplaatst

 • Spraakmakend schrijfster, columniste en opiniemaakster Marianne Zwagerman komt Zaterdag 16 november 2019 a.s. naar Spectrum in Veenendaal. Op prikkelende wijze zal zij daar met een inleiding en aansluitende paneldiscussie het vijfde lustrumjaar van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal aftrappen.

  Geplaatst

← Ouder Nieuwer →