Nieuws

 • Soroptimistclub Rhenen-Veenendaal had zich geen betere start van het 5e lustrumjaar kunnen wensen. Marianne Zwagerman maakte haar faam als spreekster die geen blad voor de mond neemt, meer dan waar. In een uitverkocht Spectrum nam zij haar toehoorders, vooral vrouwen, mee naar wat zij noemt ‘Het Mutsenparadijs’. Een paradijs waaruit vrouwen volgens haar als de bliksem zouden moeten ontsnappen, om financieel onafhankelijk te worden van man of overheid, maar waarin de man inmiddels ook zelf zijn intrede lijkt te hebben gedaan.

  Geplaatst

 • De 21e Veenendaalse Kroegenbridgedrive voor het goede doel van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o. heeft afgelopen zaterdag een netto bedrag van € 5.000,21 opgeleverd. Een bedrag dat ten goede komt aan het project Rescue Baby Gambia.

  Geplaatst

 • Spraakmakend schrijfster, columniste en opiniemaakster Marianne Zwagerman komt Zaterdag 16 november 2019 a.s. naar Spectrum in Veenendaal. Op prikkelende wijze zal zij daar met een inleiding en aansluitende paneldiscussie het vijfde lustrumjaar van Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal aftrappen.

  Geplaatst

 • Theater de Lampegiet

  Zaterdag 2 november 2019. organiseert Soroptimistclub Rhenen/Veenendaal e.o weer haar jaarlijkse Kroegenbridgedrive voor het goede doel. Net als voorgaande jaren wordt afwisselend gespeeld in een tiental op loopafstand van elkaar gelegen horecalocaties in het centrum van Veenendaal. Start- en eindlocatie is Theater ‘De Lampegiet’.

  Geplaatst

 • Cuneratoren kleurt oranje!
  Soroptimistclube Rhenen/Veenendaal en gemeente Rhenen maken zich samen sterk om geweld tegen vrouwen tegen te gaan.
  Op 10 december a.s. wordt de Cuneratoren nogmaals oranje verlich

  Geplaatst

← Ouder Nieuwer →